Notify Message
News
News » Entry

Up, up, up we go! [UPDATE]

Original
Mno, am reușit, asta desigur cu ajutorul vostru, al comunității, să ajungem pe locul 9 ca număr de utilizatori într-un timp foarte scurt și suntem site-ul cu cea mai mare rată de creștere de pe platformă. Aproximativ 10 - 15 conturi sunt create zilnic, în medie. Ce înseamnă asta pentru noi? Înseamnă că Shivtr va aloca mai multe resurse pentru noi, lucru ce va duce la o mai bună stabilitate și securitate a site-ului, so *hack* us as much as you want, we do not give a f$%k. Ce înseamnă asta pentru voi, păăăăi, șanse mari să aducem cât mai multe anime-uri aici, și din ce în ce mai des. Mai greu din partea mea, pentru că sunt ocupat cu facultatea și cu un mini proiect, despre asta o să vă dau mai multe detalii în vară, tot ce pot spune acum..it will be huge.

Să revenim la subiect, mno, o dată cu creșterea numărului de utilizatori, o să schimbăm și pe aici atmosfera. Deja știți că ne-am închis porțile pentru străini, lucru ce a adus și + și -. Daaar, asta nu e destul, sau cel puțin asta consider eu. Mai pe scurt, când o să atingem anumite cote, de conturi create, activitate pe site, trafic, you name it, o să ne schimbăm iar politica. Din acel moment, cine vrea să își mai facă un cont aici, va avea nevoie de invitație din partea altui utilizator. Automat, nu oricine va putea arunca invitații cu praștia, ci doar o clasă de utilizatori, ce îndeplinesc anumite condiții. Mai pe scurt, cum am spus de multe ori, ne rezervăm dreptul de a ne selecta membrii, and now we give it back to the community. O să încerc să creez mai multe clase de utilizatori cu diferite drepturi, o sa introducem câteva concepte noi, precum un *Tribunal* unde utilizatorii vor decide dacă cineva o să fie dat afară din comunitate sau nu. Mai pe scurt, trecem de la comunismul introdus de alte site-uri, we are looking at you, douche, și o să încercăm să introducem o mini democrație, bazată pe o scară ierarhică. Asta, desigur, cu timpul. Până prin vară, o să fiu ocupat cu facultatea și cu acel mic proiect. Cât despre lipsa de activitate pe pagina de Facebook, ei bine, nu ne prea pasă de ea, cei care accesează zilnic site-ul au habar de ce se întâmplă aici. Ca de obicei, al vostru Genos, peace!

Comments

7 Comments

danaubita
buna! felicitari ptr cresterea numarului de utilizatori sunteti cei mai buni!😁😍
Buna. Multumim ca iti place aici la noi!
Sergiu
Salut , site-ul e super , dar din cate am citit mai sus si cei ce au conturile vechi vor fi sterse ?
Cine are cont deja, ramane cu el, daca ti-ai uitat parola, ti-o poti recupera prin e-mail. Incepand cu acea data insa, crearea de conturi va fi limitata prin introducerea sistemului de invitatii.
cu sau fara invitatii,trebuie sa ne gandim la faptul ca nu sunt multe animeuri+unele din ele sunt neterminate,deci tot ce e de vazut pe site poti termina in mai putin de 1luna vara si nu prea ai ce sa faci dupa ce le termini,nici macar cum e shaman king(un anime al copilariei) nu prea e aici,ar trebui sa va orientati pe varianta de a avea mai mult parteneri si sa imprumutati cate ceva de la alte site-uri,sau sa vedeti ce are multe vizualizari acolo si sa faceti si aici cand aveti timp.Imi dau seama ca e nevoie de multa munca,nu spun ca trb sa fie instant dar cu timpul cred ca se poate.
Uf, vezi tu, ca orice alta activitate, fie ea de orice natura, si postarea de anime-uri nu este invariabila in timp. Am precizat ca in momentul in care o sa atingem anumite cote, de activitate pe site / utilizatori online / conturi create / anime-uri pe site, o sa introducem acel aspect in comunitate, pana atunci, nu se va modifica nimic. Suntem 3 persoane in echipa, si fiecare dintre noi duce lipsa de timp, abia am reusit sa storc 5 minute sa iti raspund la comentariu si imediat cum il termin, revin la desenat grafice. In orice caz, Shaman King este pe site, pus in totalitate, daca una dintre surse s-a defectat, o sa fie reparata cat de rapid putem. Mai ai alte nelamurir/intrebari?
daca o sa aveti timp de a pune alte serii aici ma puteti intreba si pe mine deoarece stiu cateva care sunt incomplete sau nici macar nu sunt traduse pe site-urile mari si oricum stiu destule anime-uri care cred ca li sar parea celor de aici frumoase
Page 1